Scheikundejuf pakketten

Het eerste en belangrijkste doel van De Scheikundejuf is lesgeven. Lesgeven aan kinderen, volgens de kerndoelen, lesgeven aan studenten, nascholing aan leerkrachten en begeleiden van hoogbegaafde kinderen die een onderzoek doen in de plusklas.
En natuurlijk nog losse workshops aan iedereen die dat wil.

Is het zomer, dan maken we zonnebrandmelk en blazen we bellen, in de winter verwennen we onszelf met badolie en bruisballen, en zijn we wat stoerder dan maken we stuiterballen.

De Scheikundejuf neemt alles mee, en de afwas mee terug!

Nadat tijdens de workshops de drempel was weggenomen om ook scheikunde in de klas te geven, werd steeds vaker gevraagd of scheikundejuf de benodigde spullen ook kan leveren. Dus de volgende keer kwamen de moeilijk verkrijgbare spullen, zoals veilige kleurstoffen en geurstoffen maar ook een handje vol pipetten mee, de keer daarop bekerglazen en mooie badolie flesjes en zo groeide mijn winkeltje.
Omdat ik het jammer vind dat deze verkoop ten kosten gaat van lestijd en zelf de experimenten doen heb ik de volgende oplossing verzonnen:

De Scheikundejuf-pakketten:

Startpakket

Klassenpakket

Pluspakket


Deze pakketen sluiten naadloos aan bij de workshops die De Scheikundejuf geeft. Andere workshops blijven natuurlijk mogelijk. Het is in principe niet mogelijk om een pakket te bestellen zonder workshop, wel kan ook het startpakket besteld worden bijv. voor de middenbouw als een workshop voor de bovenbouw gevolgd is.

Prijsindicatie:
Een workshop van 2 uur met een pakket rond de €500,- exclusief reiskosten.